Misiune si Evanghelizare

Biserica Golgota din Sacalaz

Lucrarea de misiune a inceput in aprilie 2002, cand s-au organizat cateva seri de evanghelizare in incinta caminului cultural din Sacalaz. Primele inceputuri ale bisericii au avut loc in casa unui frate baptist din comuna Sacalaz. Iar dupa o perioada de timp serviciile religioase s-au tinut in cladirea bisericii, inaugurata in anul 2004.

Am vazut treptat cum lucrarea de evanghelizare din Sacalaz a prins contur, astfel ca in fiecare vineri de la ora 20:00 si duminica de la ora 10:00-12:00 este serviciu de inchinare. Ceea ce este special este lucrarea cu adolescentii care a mers in paralel cu lucrarea bisericii. Amandoua avand acelasi scop comun, prezentarea lui Cristos la cati mai multi oameni, respctiv copii.

Daca la inceput de tot erau cativa copii curiosi de lectiile biblice, acum ei au devenit tineri pentru Cristos. De-a lungul anilor s-au botezat 14 persoane, iar prin harul Domnului ne rugam si dorim ca El sa-si insoteasca lucrarea in aceasta localitate.

 

Biserica Golgota din Cenei

Lucrarea de la Cenei a inceput in anul 2005 cu un nucleu deja format, serviciile religiose tinandu-se in casa unei familii credinciose binevoitoare. Aceasta pana cand, cu ajutorul Domnului, s-a inaugurat locasul de inchinare in anul 2007. In acest sens, am vazut implicarea lui Dumnezeu prin revarsarea de har dar si a primariei care a donat terenul pentru a se putea construi acest locas de cult.

Ii multumim Domnului pentru harul revarat in acest loc si ne rugam ca El sa binecuvinteze lucarea cu copii de aici dar si intreaga lucrare din localitatea aceasta.